Over ons

Over ons

Wij zijn Bart en Marijke, trotse eigenaren van “Les Plantades”. Zoals u op de foto’s kunt zien is onze villa van alle gemakken voorzien en met veel zorg ingericht. De grote omheinde tuin biedt u volop privacy. In de omgeving is van alles te doen. Op de site hebben we al wat mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

We verhuren onze ruime villa in de zomermaanden. Als ons vakantiehuis verhuurd is, zijn wij in Nederland of verkennen we de wereld. In de gang naar de slaapkamers hangen enkele foto’s die we op onze reizen gemaakt hebben.

Buiten het seizoen verblijven we zelf regelmatig in ons heerlijk vakantiehuis omdat we willen dat het huis, het zwembad en de tuin tip top in orde zijn zodat ook onze gasten er net zo veel plezier en ontspanning beleven als wij.

Middels het reserveringsformulier op deze site kunt u rechtstreeks bij ons reserveren. U krijgt binnen 2 dagen een bevestiging. Heeft u nog vragen over de villa of over de omgeving? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 2 werkdagen) beantwoorden, zodat u met een gerust hart uw vakantie kunt plannen.

Wij verwelkomen u graag komende zomer!

Hartelijke groeten,

 

Bart en Marijke