Huis achterzijde

Gastenboek

9 augustus 2014

Bart en Marijke,

Dank jullie wel voor de heerlijke vakantie die we in jullie huis hebben gehad. Een heerlijk compleet ingericht huis, met veel ruimte en van alle gemakken voorzien en natuurlijk ook het heerlijke zwembad. Niet alleen onze kinderen hebben daarvan genoten. Verder veel gezien in de prachtige omgeving. We bekeken Caunes Minervois, Beziers, Canal du Midi, Minerve, de markt van Olonzac, natuurlijk Carcassonne, gewandeld in de Montagne Noir, naar het strand geweest en rondgereden in het gebied van de Katharen.

Kortom veel gezien en gedaan, maar ook heerlijk bij jullie huis tot rust gekomen en lekker gelezen (dank voor jullie uitgebreide bibliotheek).

4 juli 2014

Voor de tweede keer hebben we hier onze vakantie doorgebracht en wederom was het heerlijk. Weer nieuwe locatie’s bekeken en lekkere wijnen geproefd. Ook nu hebben we ons geen moment verveeld. De markten in Frankrijk blijven een hoogtepunt.

Augustus 2013

We hebben een plezierige week gehad.  Met 5 volwassenen is het een comfortabel huis. Fijn zwembad. We hebben fietsen gehuurd via Melow Velos. € 10 per fiets per dag –  werden gebracht en gehaald – leuk om te doen. Kunnen we aanraden, verhuurder is Engelstalig. Veel vogels gezien –  wielewaal bij het stroompje hierachter, waterspreeuw bij de Aude.

 

17 augustus 2013

Wij hebben hier een hele fijne vakantie gehad. Het zwembad was de kers op de taart en heeft ons veel plezier bezorgd. Nooit gedacht dat hier meer wijnvelden zijn dan in de Dordogne. Van de vele vakanties die we in Frankrijk doorbrachten was dit huis het beste dat we hebben gehad.

18 augustus 2012

Wij hebben het hier prima naar onze zin gehad. Prachtig huis en heerlijk zwembad, dus elke dag gezwommen. Onze beide dochters (10 en 13 jaar) vonden het hier ook prachtig!

Leuke dingen gedaan:

  • Zaterdag: aangekomen, gezwommen en de omgeving verkend
  • Zondag: naar het strand, Narbonne Plage; we zwemmen liever in het mooie zwembad
  • Maandag: kanotocht (6 km) gemaakt in Puichéric. Een echte aanrader! Heel leuk, we werden kletsnat
  • Dinsdag: shoppen in Narbonne
  • Woensdag: het oude stadje Minerve bezocht, mooie straatjes, de uitgesleten valleien waren echt indrukwekkend
  • Donderdag: Carcassonne bezocht
  • Vrijdag: de grotten van Limousin bezocht, ook de moeite waard

Kortom we hebben ons goed vermaakt.

Bedankt.